Projekt Vårgårda

kr 50000 Lägsta investering
  • Löptid: 24 Månader
  • Fast Ränta: 14%

Naturnära i Vårgårda
I den lilla staden med mycket att ge bygger vi nu ca 12 500 kvm bostäder och lokaler. Här bor du i en naturbelägen stad med skog och grönska åt alla väderriktningar med gott om sjöar att bada och fiska i. I området finns också vackra Tånga Hed, en stor naturoas där både camping och tävlingar inom hundsport tar plats. Strax i utkanten av Vårgårda ligger också Vårgårda Flygfält, där bilentusiaster finner aktiviteter som streetracing, motorträffar och dragrace. Är du inte motorintresserad? Testa i så fall den populära fallskärmshoppningen på samma plats. För en lugnare motionssöndag passar däremot Vårgårdas naturkantade 18-håls golfbana kanske bättre. Om klubborna inte skulle locka erbjuder staden också ett badhus, ett antal elljusspår, frisbeegolfbanor, orienteringsslingor och till och med en skidbacke! Som cykelstad är Vårgårda framstående; här hålls den årliga UCI Women World tour och Velofondo, även kallat cykelfestivalen, som under åren har utvecklats till en riktig folkfest. Under denna årliga helgfestival bjuder kommunen sina invånare på roliga aktiviteter. Professionella cyklister kommer från hela världen för att tävla på Vårgårdas vackra landsbygd.

HR Vårgårda
Mitt i denna lilla stad med mycket att erbjuda bygger vi nu ca 12 500 kvm bostäder och lokaler, varibland ca 175 lägenheter. Byggstart för etapp ett är beräknad till hösten 2018. Beräknad inflyttning är vintern 2019. Byggstart är för etapp två är beräknad till våren 2019 med beräknad inflyttning hösten 2020.

Livfullt centrum och lugn för pendlaren
På gångavstånd från de nya bostäderna hittar du stadens centrum; här finns allt från apotek, kulturcentrum och skola till en av Västsveriges bästa tatuerare. Staden erbjuder också ett stort utbud av mat av alla dess sorter, italienskt, thailändskt och flera fräscha matbutiker kantar centrumets vackra promenadstråk. Området är också utmärkt beläget för pendlaren, närheten till Vårgårdas station som erbjuder förbindelser till grannkommunerna. Tåg mot Stockholm och mot Göteborg gör att du hinner ta den där extra koppen kaffe, i lugn och ro på morgonen. Kommunen planerar dessutom att utöka Alingsås –
Göteborgs-pendel, med station i Vårgårda, vilket ytterligare gynnar den pendlande.