Projekt Svanesund

kr 50000 Lägsta investering
  • Löptid: 24 Månader
  • Fast Ränta: 13%

Nya Hyresrätter i barnvänliga och havsnära Svanesund
På den barnvänliga gatan Hästhagevägen bygger vi nu nya hyresrätter. Här bor du mitt i ett skiftande landskap där du både kan njuta av en promenad i skogen och ett dopp i havet. Bara ett stenkast från bostaden hittar du en badplats att spendera sköna sommardagar (och kvällar) på. Förutom denna lantliga idyll, erbjuder området också allt från kajakpaddling och segling till golf och jazzkvällar längs med bryggan. Här trivs alltså både den lugna och den energiske!

Hästhagevägen 2 – 12
Mitt i denna lantliga idyll bygger vi nu 16 hyresrätter om 65 kvm styck. Byggstart är beräknad till våren 2018 med beräknad inflyttning vintern 2019.

Med den ena foten i havet och den andra i skogen
Ett naturskönt område omger de nya hyresrätterna på Hästhagevägen men en kort cykeltur tar dig in till centrum där Ängåsskolan, matbutiker och restauranger huserar. Dessutom finns det goda kommunikationer för pendlaren. Välj mellan att ta den mysiga färjan till jobbet, åka kollektivt med goda bussförbindelser eller ta bilen över den vackra bron till fastlandet.