Projekt Kinnahult

kr 50000 Lägsta investering
  • Antal investerare:
  • Dagar kvar:
  • Löptid:
  • Avkastningsmål:

Nya Hyresrätter i vackra Kinnahult
Som en egen liten oas på Holtsbergsvägen ligger huset där vi nu bygger 40 nya hyresrätter. Här bor du mitt i ett landskap kantat av skog, med åkrar och hästgårdar som grannar och med en utsikt över den vackra dalen precis utanför dörren. Förutom lugn och ro erbjuder området också en mängd aktiviteter. Allt från golf och fiske till klippklättring, en tur med kanot, ridning och vandring finns att tillgå i området. Dessutom ligger det välkända Rydalsmuseét alldeles i närheten, ett måste för den kultur-
och historieintresserade. För den matintresserade hittas godbitar på det närliggande caféet. Flera bra restauranger finns, bara en kort biltur, från din nya bostad.

Holtsbergsvägen 10 A-C
Mitt i denna vackra oas bygger vi nu alltså 40 hyresrätter. Byggstart är beräknad till hösten 2017 med beräknad inflyttning hösten 2018